Κρήτη

Η Κρήτη, το νησί του ΑΡΧΑΊΟΥ ΜΙΝΩΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ο τόπος του Δίας. Το νησί που ένωσε τη Μεσοποταμία με την Ελλάδα, την Αίγυπτο με την Ελλάδα, το νησί του εμπορίου στην αρχαιότητα!

Η Κρήτη υπερηφανεύεται για το εύκρατο κλίμα της, σε ορισμένα σημεία του νησιού θεωρείται υποτροπικό.

Η Κρήτη είναι το νησί που μπορείτε να κάνετε dicover επισκεπτόμενοι μέρη. Το ανατολικό τμήμα είναι το πιο ήσυχο μέρος. τα χωριά, τις παραλίες, το ζεστό κλίμα. Αυτός ο τόπος παράγει το «εξαιρετικό παρθένο λάδι» της Κρήτης! Η Σητεία, η παραλία Βάι Παλμ, το Παλαιόκαστρο, η Ζάκρος, ο Μακρύς Γιαλός, η Ιεράπετρα και ο Άγιος Νικόλαος είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε.
Στη μέση του νησιού μπορείτε να επισκεφθείτε το Οροπέδιο Λασιθίου, τόπο γέννησης του Θεού Δίας. Αρχαιολογικός χώρος των Μαλίων στα βόρεια και στο χωριό Άρβη στα νότια! Αρχαιολογικός χώρος Ηρακλείου Κνωσού και Παλάτι της Μινωικής αξίας για να επισκεφθείτε. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ακριβώς πάνω στα ενετικά τείχη.
Οι ορεινές περιοχές του Ρεθύμνου κόβουν την ανάσα, η θέα και η φιλοξενία. Τα υπέροχα ερείπια του ΟΑΞΟΣ ή του αξονικού χωριού, το μονοπάτι για το Ρέθυμνο μέσα από το μοναστήρι αρκαδίου. Παλιά πόλη και λιμάνι Ρεθύμνου, νότια, μαγική Αγία Γαλήνη και Πλακιάς, Φραγκοκαστελό και Σφακίων.
Τα Χανιά, η παλιά πόλη, το ενετικό τμήμα και το ελληνικό τμήμα, το τοπίο του Πλατανιά, η παραλία natura του Μπάλου και το Ελαφονήσι, η Παλαιόχωρα είναι το ιδανικότερο νότιο χωριό για οικογενειακές διακοπές!

Συμπερασματικά, η Κρήτη είναι το μέρος όπου μπορείτε να βασιστείτε στο να περάσετε θεαματικές διακοπές!

Μετάβαση στο περιεχόμενο