Καλοί Λιμένες

Το κόσμημα της νότιας Κρήτης, στην τελειότητα του Ηρακλείου, ονομάζεται «Καλοί Λιμένες».

Η μεγαλύτερη παραλία της περιοχής και το καλύτερο προσβάσιμο μέρος με αυτοκίνητο. Η περιοχή είναι πολύ ζεστή, υπολογίστε +5 ή +6 βαθμούς κελσίου. ο τόπος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο δρόμος για την παραλία είναι εύκολος. Η κεντρική παραλία μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 2000 επισκέπτες. Το κεντρικό λιμάνι των Καλών Λιμένων είναι πολύ κοντά, υπάρχουν ταβέρνες και μίνι μάρκετ, ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να μείνετε. Το κτίριο της Λιμενικής Αρχής επίσης. Υπάρχουν περισσότερα από 5 μικρά σημεία του κόλπου σε λιγότερο από 500 μέτρα από το λιμάνι των Καλών Λιμένων για κολύμπι. Μερικά δεν είναι εύκολο να οδηγήσουν, αλλά το περπάτημα είναι κοντά στο λιμάνι.
Οι Καλοί Λιμένες περιβάλλονται από δέντρα, μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω από τα δέντρα και να έχετε καλύτερη προστασία από τον δυνατό ελληνικό ήλιο. Η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική. Χρησιμοποιήστε προϊόντα προστασίας πετρελαίου μαυρίσματος που θα σας παρέχουν πρόσθετη προστασίααπό τον ήλιο. Θα σας βοηθήσει να μαυρίσεις πιο γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι το μαύρισμα σας είναι αργό αλλά υγιές.
Δεν συνιστώ κανένα άλλο μέρος πιο κοντά από τους Καλών Λιμένες, καθώς όλα τα άλλα μέρη ανατολικά είναι πολύ μακριά και με ένα πολύ κακό οδικό δίκτυο! !
Ο Λέντας δεν είναι τόσο καλός όσο οι Καλοί Λιμένες .
Οι Καλοί Λιμένες είναι το στολίδι του νότιου Ηρακλείου. Βρείτε τον παραδεισένιο χώρο σας και αρχίστε να οργανώνετε τις καλοκαιρινές σας εκδρομές στην Κρήτη!

Μετάβαση στο περιεχόμενο