Ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι

Χρήσιμες συμβουλές από τη παλαιότερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Κρήτη.
Το νησί της Κρήτης διαθέτει πολλά λιμάνια. Το μεγαλύτερο λιμάνι είναι του Ηρακλείου. Η επισκεψιμότητα τους θερινούς μήνες αγγίζει το 60% των αφίξεων σε επισκέπτες ετησίως. Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι «επιτακτική».

Τα ομορφότερα μέρη και οι πιο όμορφες παραλίες βρίσκονται σε όλες τις μακρινές περιοχές, το λιμάνι στον Άγιο Νικόλαο. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο μικρού μεγέθους να εξορμήσετε στη νότια πλευρά του Λασιθίου. Οι πιο όμορφες αμμουδιές στα ανατολικά, Μακρύς Γυαλός, Ξερόκαμπος και Κάτω Ζάκρος είναι τουλάχιστον 4 ώρες διαδρομή με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Το ομορφότερο απάνεμο λιμάνι των Μινωιτών.

Η ανατολική Κρήτη είναι παρθένα, ίσως το πιο όμορφο ξημέρωμα και η πιο όμορφη δύση του ηλίου. Σε μαγεύει η καλοσύνη και η διακριτικότητα των κατοίκων. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι πολλά, καθημερινά περνούν εκατοντάδες νέοι επισκέπτες -μαγεμένοι από την παρθένα ομορφιά. Ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στη Σητεία και το Βάϊ είναι η πρόταση μας για διακοπές και στάση για κολύμπι και ξεκούραση. Το φυσικό λιμάνι στη Σητεία είναι υπέροχο, όπως και η νέα μαρίνα.

Το βόρειο μέτωπο στα ανατολικά της Κρήτης – Σητεία – Πλατάνι – Κάλαβρος και Μόχλος έχουν τα σκήπτρα των ομορφότερων παραλιών, μετά το διάσημο ανατολικότερο τμήμα της. Το Βάϊ είναι το παράδειγμα του ότι η Κρήτη έχει το πιο εύκρατο κλίμα της Ευρώπης-παντρεύει το υποτροπικό με το τροπικό κλίμα και ο συνδυασμός αυτός γεννάει τα εξαιρετικής ποιότητας δώρα της φύσης, λάδι και οτιδήποτε γεννάει η Σητειακή γη, ακόμα και το φυσικό λιμάνι στη περιοχή εκεί.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι μια μικρή πόλη ανάμεσα σε πανέμορφα μέρη. Η Ελούντα ανατολικά , το πιο όμορφο και επισκέψιμο αξιοθέατο της, καθώς και η Σπιναλόνγκα – το νησί των λεπρών! Το λιμάνι στο Βούλισμα. Η διαδρομή σε όλο το μήκος της ανατολικής ακτής είναι πολύ ενδιαφέρουσα, το μόνο εμπόδιο είναι το χαμηλό όριο ταχύτητας, που πρέπει πιστά να τηρείται, τα χωριά είναι μικρά αλλά όμορφα.

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει το εργαλείο για να μπορεί μια οικογένεια να κάνει εξορμήσεις σε μέρη ήσυχα. Το αυτοκίνητο είναι σημαντικό να επιλέγεται σωστά και προσεκτικά. Μπορείτε να αξιολογήσετε τα αυτοκίνητα σύμφωνα με το που θα επιλέξετε να πάτε από το λιμάνι super 24 ώρες Ηρακλείου εκεί.

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα είναι: Nissan note 5doors, Ford Focus 5doors, Peugeot 301 4doors sedan, Mini bus 7seats. Τα μικρά αυτοκίνητα είναι: Peugeot 108, Toyota Aygo.

Τα αυτοκίνητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε χωμάτινες διαδρομές, όχι για σαφάρι αλλά για προσεκτική μετακίνηση, είναι τα παρακάτω: Fiat Sedici, Suzuki Jimny jeep cabrio 4wd, Mitsubishi Outlander aiutomatic suv.

Το νησί της Κρήτης έχει και άλλα όμορφα μέρη. Το δυτικό τμήμα, ο νομός Ρεθύμνου και Χανίων είναι μέρη που τη επόμενη φορά που θα έρθετε πρέπει να επισκεφτείτε! Το Ρέθυμνο έχει τη μεγαλύτερη παραλία σε μήκος πόλης. Το παραλιακό μέτωπο της θυμίζει κοσμοπολίτικα μέρη. Η μαρίνα και το παλιό λιμάνι είναι αρμονικά δεμένα.

Το τεράστιο πάρκινκ αυτοκινήτων οχημάτων βοηθάει την επίσκεψη σας εκεί. Η παλιά πόλη είναι πολύ προσιτή. Τα Χανιά είναι η επόμενη σας επιλογή. Μη ξεχνάτε την παραλία του Μπάλου και του Ελαφονησίου, άλλοτε παλιά λιμάνια, βρίσκονται στα Χανιά. Το παλιό λιμάνι των Χανίων είναι πολύ όμορφο. Οι κάτοικοι έχουν φροντίσει να μπορεί ο επισκέπτης να βρίσκει οτιδήποτε χρειάζεται, τα καταστήματα είναι πολλά και τα ξενοδοχεία περισσότερα. Υπάρχουν πολυτελείς κατοικίες στη παλιά πόλη των Χανίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο