Περιήγηση στο χωριό Ροδιά (Καθημερινά 10:00-12:00)

Εξερευνήστε την Αμμουδάρα, το όρος Ροδιά και το λιμάνι Παντάνασσα, Αλμυρός ποταμός (καθημερινά εκτός Δευτέρας)

Διαθέσιμο από 20-04-2022 έως 27-10-2022

Επισκόπηση

Εξερευνήστε την Αμμουδάρα, το όρος Ροδιά το λιμάνι της Παντάνασσας και τον Αλμυρό

Χαρακτηριστικά ταξιδιού

 • Επίσκεψη σε Αξιοθέατα
 • Επίσκεψη στο μοναστήρι και βόλτα στην περιοχή.
 • Το χωριό Ροδιά, στάση 20 λεπτών για περπάτημα και ψώνια ανάμεσα στα στενά δρομάκια. Η θέα της πόλης του Ηρακλείου κόβει την ανάσα.
Αναχώρηση :
09:50 - Αναχώρηση

Το τρένο θα ξεκινήσει στις 09:50 από το κεντρικό πάρκινγκ του τρένου, οδός Ανδρέα Παπανδρέου.

Το τρένο θα σταματήσει έξω από το ξενοδοχείο, ο χρόνος είναι σύντομος καθώς δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για να παρκάρετε. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Το ξενοδοχείο Creta beach έχει έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης όπου θα σταματήσουμε εύκολα και μπορείτε να μπείτε με ασφάλεια στο βαγόνι. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Το ξενοδοχείο Agapi Beach μας επιτρέπει να κάνουμε σύντομη στάση μπροστά από τη ρεσεψιόν. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Το τρένο θα επιστρέψει στον κεντρικό σταθμό στις 10:02. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Ο κεντρικός μας σταθμός είναι ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, έξω από το πρακτορείο Athenscars στην Α. Παπανδρέου 130

Έξω από την κύρια πύλη της εισόδου του ξενοδοχείου Dolphin Bay-μπροστά στον κεντρικό δρόμο. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου Apollonia, επομένως θα σταματήσουμε έξω από τη στάση του λεωφορείου. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Δεν υπάρχει χώρος για να σταματήσετε μέσα στο ξενοδοχείο Ακτή Zeus Atlantica. Θα σταματήσουμε στον κεντρικό δρόμο και έξω από την κεντρική πύλη εισόδου. Να είστε έτοιμοι με τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, το τρένο θα κάνει μικρή στάση για να σας παραλάβει.

Το τρένο θα παρκάρει έξω από το Μοναστήρι. Λόγω του Covid 19 δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Το τρένο θα παρκάρει στην πλατεία του χωριού Ροδιά, έχετε τη δυνατότητα να περπατήσετε στα στενά δρομάκια και να επισκεφτείτε το Μουσείο ή να πιείτε ένα ποτό σε ένα από τα καφενεία του χωριού.

Θα έχετε 45 λεπτά στη διάθεσή σας.

Θα χρειαστεί να βρεθείτε στις 11:25 δίπλα στην πλατεία του χωριού Ροδιά, διότι θα ξεκινήσουμε την επιστροφή.

Το ταξίδι της επιστροφής μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 30 λεπτά. Αυτό εξαρτάται από την κίνηση, θα οδηγούμε αργά και προσεκτικά. Μπορεί να υπάρξουν μέρες που αυτό το ταξίδι θα διαρκέσει έως και 3 ώρες από τότε που θα μπείτε στο βαγόνι.

Περιλαμβάνονται

 • Παραλαβή ξενοδοχείου
 • Επίσκεψη στο Μοναστήρι

Δεν περιλαμβάνονται

 • Γεύματα
 • Αναψυκτικά
 • Εισιτήριο εισιτηρίου στο Μουσείο Ροδιάς
Πόσο συχνά οδηγείτε την ημέρα;

Οδηγούμε κάθε μέρα του καλοκαιριού, τις ίδιες ώρες και κάνουμε τα ίδια RoundTrips.

Πόσο εύκολο είναι να μπεις στο τρένο;

Το τρένο είναι εύκολο για να μπείτε στο βαγόνι και να καθίσετε. Τα καθίσματα είναι άνετα και οι πόρτες ανοίγουν με απλό τρόπο.

 • Τρένο με Ρόδες
 • Στάθμευση τραίνου - Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου
 • Ξενάγηση στα αξιοθέατα - μετ' επιστροφής
 • Ελληνικά - Αγγλικά

Πληροφορίες

Τηλ:  +30 2810 822426
Email: info@crete-travel.gr
Αμμουδάρα, Γάζι
Ηράκλειο, Κρήτη

Μετάβαση στο περιεχόμενο