Εκδρομή στο Φραγκοκάστελο και στο φαράγγι της Ίμβρου

1 Day

Σύνοψη

Αν έχετε όρεξη για απότομες βουνοπλαγιές, φαράγγια, μαγευτικές παραλίες, θρύλους και κάστρα, τότε είναι η ευκαιρία σας: από το Ηράκλειο, στο φαράγγι της Ίμβρου και στο Φραγκοκάστελο.

Θα απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία διάσχισης του φαραγγιού… Αλλά μπορείτε επίσης να την παραλείψετε και να έχετε ελεύθερο χρόνο στα χωριά Ίμβρος και Κομιτάδες και μια επίσκεψη για μπάνιο στο Φραγκοκάστελο.

Αναχώρηση :
Από το Ηράκλειο

Αναχώρηση το πρωί για τα Νότια του Νομού Χανίων στην Ανατολική άκρη των Λευκών Ορέων όπου βρίσκεται το Φαράγγι της Ίμβρου. Αν και μικρότερο από το φαράγγι της Σαμαριάς, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία. Εξαιρετικά θεαματικό με τα τείχη του φαραγγιού να ενώνονται σε πολλά σημεία, προσβάσιμο με τα πόδια, θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Θα ξεκινήσετε από το χωριό Ίμβρος και θα τερματίσετε μετά από περίπου 3 ώρες στο χωριό Κομιτάδες, όπου μπορείτε να δειπνήσετε με θέα στο Λιβυκό πέλαγος.

Όσοι δεν θέλουν να διασχίσουν το φαράγγι, αλλά θαυμάσουν τη διαδρομή και να κολυμπήσουν στο Φραγκοκάστελο μπορούν να έχουν ελεύθερο χρόνο στα χωριά Ίμπρος και Κομιτάδες. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο Φραγκοκάστελο, με το Ενετικό φρούριο, όπου θα έχετε χρόνο για μπάνιο. Η ψιλή άμμος και η ρηχή θάλασσα με τα γαλαζοπράσινα νερά θα σας μαγέψουν. Αργά το απόγευμα, βγάζοντας όμορφες φωτογραφίες, θα επιστρέψετε στο Ηράκλειο.

Θα χρειαστείτε:

Καπέλο
Αντηλιακό
Κατάλληλα παπούτσια (ορειβατικά ή αθλητικά που δεν γλιστράνε)
Ανετα ρούχα
Νερό (πολύ!!)
Ξηρά τροφή (μπάρες δημητριακών-φρούτα-καρποί)
Πετσέτα

  • Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με προβλήματα φυσικής κατάστασης ή κινητικότητας
  • με λεωφορείο
  • στην ώρα μας...
  • Ελληνικά - Αγγλικά
  • 20-40 άτομα

Πληροφορίες

Τηλ:  +30 2810 822426
Email: info@crete-travel.gr
Αμμουδάρα, Γάζι
Ηράκλειο, Κρήτη

Μετάβαση στο περιεχόμενο